Maxwell

IDR 129,000

SUEDED! Lip and Cheek Cream 

More details

New product

- +



 
More info

MAXWELL

A Brown-ish Red

Maxwell is created in collaboration with 2 inspiring women, as the colour is thoughtfully picked by Putricaya and beautifully wrapped in a hand-drawn box by Ykha Amelz. A unique kind of red that allows you to be whatever you wish to be, just by playing along with its intensity.

Maxwell is for girls with guts, Maxwell is for everyone.

limitedly available

 
Ingredients

Dimethicone, Isododecane, Diisostearyl Malatae, Titanium Dioxide, Silica, Mica, Disteardimonium Hectorite, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Carprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Helianthus Annuss (Sunflower) Seed Cera, Polyethylene, C30-50 Alcohols, Montan Acid Wax, Dimethiconol Stearate, Fragrance, Shorea Robusta Resin, Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer.

May contain

CI 77491 CI 77492 CI 77499 CI 77891 CI 15850:2 CI 45410:2

Enriched with

Moisturizer, Vitamin E, Vitamin C, and UV Protection. 

BPOM Code

NA18161301274

 
Application Tips

Lips

Apply a thin layer of balm before lapping on SUEDED!. Glide our light-weight formula on your lips with the applicator. Wait for it to dry to see the velvety-matte finish. For best result, you can exfoliate your lips beforehand. 

Cheeks

Smile!

Draw two little dots on the apple of your cheeks and gently blend it with your fingertips.

Please note that the pigments are very concentrated so a little goes a long way.

Review

Nisa S
05/11/2020

LOVE!!!

ticks all the box! from packaging to the formula (checked) (checked) (checked)

    Isti A
    04/17/2020

    Suka banget....!!!

    Pertama kali punya si RR ini sueded yg maxeell, warna nya superrr bagus bgt, dan penting bgt ya teksture nya itu ringan dan gampang bgt di aplikasiin ke bibir...

    Mau beli semua warna sueded nya...
    Thank's ya RR
    Love....

      Firsty T
      03/11/2020

      Luvv

      Pertama kalinya punya shade warna begini. Dibilang coklat ya bukan, merah juga bukan. Se- kece itu warnanya dan seringan itu di bibir!!! Cantik bgt warnanya, ku tak sanggup❤️❤️

        Nina F
        03/11/2020

        My Favourite Shade

        Sumpah ngga ngerti lagi, sesuka dan sefavorit itu sama Maxwell ini. Tekstur lipstiknya benar-benar creamy, lembut, gampang diblend, ringan kek nggak pake lipstik.
        Warnanya apalagi, uuuhhhh cantik amat. Di bibirku jadi merah kecoklatan, luvvv it!! Dah repurchase 2/3x gitu, sampe dah lupa saking senengnya.

          Sheryl L
          03/08/2020

          OMG

          Kaget banget liat packagingnya yang super gede dan ternyata selain mirror, dibonusin face wipes juga ???? First purchase produk RR dan langsung lewat website, gak nyesel sama sekali. The service is A+ and truly the product itself isn't disappoing AT ALL. Shadenya cantiikk, produknya light dan cuma butuh sedikit untuk ngecover seluruh bibir. Much love goes to you, Rollover Reaction????

            Novia w
            02/28/2020

            Maxwell

            Akhirnyaa bisa punya shade ini????
            Bagus bgt ,ringan di bibir brasa ga pke lipcream ,saking rinhan nya ???? ,oh ya dpt free Face Wipes juga dong kmrn????
            Pkoknya the best buat RR ,next coba produk lainnya

              Nabila p
              01/19/2020

              Maxwell max lafff

              Thanks ya di bonusin segala laffff rr ????

                Dhias S
                12/20/2019

                FOREVER LOVE MAXWELL!!

                Kaget pas dapet paket kok gede bgt hahaha keren bgt lah safety packagingnya. Dapet bonus kaca juga:3
                Suka semuanya pokoknya dr mulai packaging lipsticknya,
                juga tubenya kecil di ujungnya jadi nggak bikin lipstik keluar2,
                warnanya juga BAGUS BGT, PAS BGT!!!! Gak terlalu terang, gak terlalu gelap, gak terlalu oren atau kemerahan.
                teksturnya gak terlalu matte enak bgt pokoknyaaaa.
                Pantes aja jadi favorit orang2 huhuhu please jgn jadiin ini limited edition lagi ya:')

                  Ajeng R
                  12/13/2019

                  MY FOREVER LOVE!

                  i dunno how you create this color but THIS IS SO GOOD i cry! restocked this several times and still want more! this is the reason why i am brave and confident to wear red lips, because the red is not too red but not too brown and not too orange .. every color you put is on the right amount!! super love!! the formula is incomparable BECAUSE IT IS THAT NICE! so easy to blend, bisa dipake bold atau natural, bisa apply as a blush or eyeshadow, pigmented enough and every other good things you name it! ah super in LOVE! thank you for creating such an AMAZING color xoxo

                    Fitria F
                    11/21/2019

                    Ouch

                    Pertama beli gara gara buat kado wisuda temen ehh ternyata bagus yaudah beli buat sendiriii huhuhu thanksssss

                      Tanti R
                      11/21/2019

                      I am in LOVE!

                      Mulai dari packaging box hingga kualitas, konsistensi dan warnanya, perfect to me! Di oles di bibir bagaikan warna natural bibir saya but better! Ga bikin shock ketika di oles di pipi sebagai blush... ah Maxwell to the max!

                        Netty S
                        11/08/2019

                        Red-brown!

                        Lipstiknya ringan, dan shadenya jarang banget, and I love it! Packagingnya yang mungkin terlalu gede untuk ukuran 1 pcs lipstik. Thanks rollover!

                          jasslyn
                          10/27/2019

                          really great but....

                          i wanna thank rollover reaction for making a GREAT red brownish color. i swear i could never found the same exact color. one thing though.... the packaging:( its sloppy and wasted so many products, it got all over the tube and when you close the tube, the product got all over my pouch! maybe because the top doesn't close all the way? you can see a little gap on it. PLEASEE design a new packaging! i wouldn't complain if its gonna cost me more money.

                            Nur H
                            10/24/2019

                            Warna

                            Warnanya secantik itu omaygattt udah lama nyari shade kaya gini akhirnya ketemu jugaa. Kurang longlasting but it’s ok, terima kasih roller❤️

                              Nisa
                              07/27/2019

                              Irreplaceable Maxwell

                              Secinta itu dari awal pertama kali rilis, please restock soon!!

                                Nisa A
                                06/11/2019

                                GA NGERTI LAGI SECINTA ITU SAMA MAXWELL

                                  ekanurqoniah
                                  05/28/2019

                                  Best lip cream i ever have

                                  The colour is best match for my dusky skin. Lovely lipcream. RR is the best product.

                                    Syifa s
                                    04/01/2019

                                    LOVE!

                                    Hi Rollover Reaction, I've purchased 3 times and still wanting you to make this as permanent shade!!

                                      Jeihan Hafiya H
                                      03/13/2019

                                      Please be a permanent shade!

                                      Bagussss bgt the best. Warna ini bikin gue ga takut pake warna merah! Karna kesannya masih sangat wearable merahnya dan ga ngejreng. Bikin gigi dan kulit keliatan lebih putih. Love this soooo much. Def repurchase!❤️

                                        Ruminta Astri M
                                        02/12/2019

                                        Luv

                                        It fits me so well!

                                          Ghina A
                                          02/03/2019

                                          Love it!

                                          Finally she comes back to town! Love the shade

                                            Dewi N
                                            02/01/2019

                                            Lufidufi

                                            Buy or die, mikir kalo ga nyobain sama sekali tar nyesel. Bener kan, one of my favorite jadinya ❤️

                                              Write your review

                                              Maxwell

                                              Maxwell

                                              SUEDED! Lip and Cheek Cream 

                                              Write your review

                                              No product

                                              To be determined Shipping
                                              IDR 0 Total

                                              Checkout