Cappuccino

IDR 83,000

IDR 109,000

-IDR 26,000

Browcara Eyebrow Perfector

More details

Reduced price!
New product

- +



 
More info

Easy brows start when you #GetBrewed.

BROWCARA Eyebrow Perfector is made to be your morning routine must-have. 

This brow gel is geared with a spoolie applicator gives a subtle, natural finish. Created to groom bare brows or can be used as the last step of your eyebrow routine when you’re going for a bolder look.

Available in Espresso (dark brownish grey) and Cappuccino (medium brown)

Exp. Date: 07/2021

 
Ingredients

Aqua, Isodecane, Stearic Acid, Cera Alba, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Isotecyl Stearoyl Stearate, PVP, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylhydroxamic Acid, Methylpropanediol, Panthenol, Imidazolidinyl urea, Tocopherol.

May contain

Cl 77499, Cl 77491, Cl77492

 
Application Tips

What It Does

BROWCARA fills, tame, and add definition in no time! One coat is enough to cover sparse areas and will leave a hair like finish, but can be built to give your brows an extra boost.

For each use, remove excess product on the applicator to the edge of the tube.
Start filling in with light sweeping motions on the tail of your brows and slowly make your way to the inner part.
Build up intensity as needed.

Review

Wangita P
04/30/2020

My very first time browcara!!

Sungguh aku adalah tipe yang tidak bisa bikin alis, karena apa? Karena alis aku tebal dan tidak beraturan bentuknya. Aku pernah 2x beli brow pencil tapi aku gak pernah berhasil. Alhasil aku lebih sering pakai mascara yang udah kering buat ngerapihin alis aja. Setelah ku coba ini aku love banget. Warnanyapun aku suka, netural. Ngga nyesal belinya.

    Avita A
    01/09/2020

    Easy To Use !

    For a woman who can't make a brow with pencil this is your holy grail girls!! Very easy to use your brow will looks natural with this browcara! But, unfortunately this size very make me sad cause it's too small hehe

      Lilian T
      12/05/2019

      On point & anti ribet..

      Dari dulu ga pernah cocok sama pinsil alis. Sampe beli stamp mahal2 akhirnya berakhir di lemari juga krn ga kepake. Iseng browcara-nya RR yang Cappucinno and... taddaaa! On point. Seriously, ga harus capek2 ngukur alis supaya ga panjang atau tebel sebelah. Krn alis jd rapi dan terlihat bervolume. Thanks, RR!

        Annisa G
        11/15/2019

        Akhirnya ku bisa beralih dari pencil eyebrow ke browcara, seriusouly ini enak banget dipakenya, warnanya pas plus cepet rapi gaperlu rapi-rapiin lagi!! CRYYY KENAPA BARU TAU SEKARANG KALO BROWCARA ROLLOVER REACTION BAGUT BANGET!!

          Rania
          02/21/2019

          In Love with Rollover Browcara

          Aku udah coba beberapa merek browcara lainnya dan punya nya Rollover bagus banget. Warna nya on point dan volume alis ku keliatan banget.

            DC
            11/21/2018

            Love this!

            This is perfect for my dark black eyebrows. Extremely easy to use and flattering

              Write your review

              Cappuccino

              Cappuccino

              Browcara Eyebrow Perfector

              Write your review

              No product

              To be determined Shipping
              IDR 0 Total

              Checkout